KRISTEL REIJNEN
                                               Holistisch coach voor hoogbegaafde gezinnen 

Op zoek naar een trainer of spreker?

Op zoek naar een trainer of een spreker? Ik verzorg webinars en workshops op de volgende gebieden:


ONLINE TRAININGEN

- Hoogbegaafdheid en voeding: het ontstaan van selectief eetgedrag en hoe hiermee om te gaan.
Voor veel hoogbegaafde kinderen is een het hebben van een gezond en gevarieerd eetpatroon niet vanzelfsprekend en makkelijk. Waarom zien we zo vaak selectief/kieskeurig eetgedrag bij hoogbegaafde kinderen? En hoe kun je hier als ouder of professional de juiste ondersteuning in bieden, zonder in de strijd te belanden? In deze kennisbijeenkomst gaat kinder-eetcoach en hoogbegaafdheids-ervaringsdeskundige Kristel Reijnen dieper in op het ontstaan van selectief eetgedrag bij hoogbegaafdheid, en deelt praktische handvatten en tips. Duur: ongeveer 1,5 uur.   Investering in overleg. 

- Online webinar: Hoogbegaafdheid en de vier lichamen: SQ, FQ, IQ en EQ.  Meer inzicht in het medicijnwiel met betrekking tot hoogbegaafdheid. Waar zitten vaak de uitdagingen? Hoe herken je ze bij jezelf en je kind en hoe krijg je deze als ouder in balans?  Investering in overleg. 

WORKSHOPS OP LOCATIE

- Workshop: omgaan met hoogbegaafdheid en eetproblemen in de klas, opvang of begeleidingsgroep. Waar je kun op welke manier ondersteunen? Voel je dat je als professional meer inzicht wil in eet problematiek bij hoogbegaafdheid en hoe hiermee om te gaan? Welke handvatten zijn er en welke rol kun je hierin spelen? Workshop van 2 uur op locatie, maximaal 8 deelnemers.  Investering in overleg.