KRISTEL REIJNEN
Begeleiding van hoog-intelligente/ hoogbegaafde kinderen & hun ouders

Inspiratie groep jongeren 10-14 jaar (Tilburg)

Even een stapje buiten de" rare" wereld en in een veilige omgeving. Kunnen zijn wie je bent, uitzoeken wie je bent en wat jou nou eigenlijk echt inspireert. Met jongeren die ook anders én dus interessant zijn. En als we er dan toch zijn, laten we samen dan eens naar deze bijzondere wereld kijken waar we in leven en eens brainstormen over hoe we daarin willen stappen.


We vinden antwoorden op vragen zoals waar word ik echt blij van? Hoe wil ik reageren in bepaalde situaties, als ik merk dat het me raakt?  Wie ben ik, als ik even loslaat wie ik zou moeten zijn volgens mezelf of de buitenwereld? En hoe kan ik dan als deze versie de wereld in?  


Ben jij toe aan jezelf beter leren kennen, je kracht en je pracht (terug) te vinden en met plezier de wereld te gaan ontdekken?  Schrijf je in of neem even contact op voor een kennismaking of meer informatie. 


Lente inspiratie-groep (jongeren van 10-14 jaar)


Start:  maandag 13 maart (bij voldoende aanmeldingen)

Tijd: maandagavond van 18.30uur-19.45uur

Locatie: Dr. Hub van Doornweg 81 in Tilburg

Duur: 10 weken

Data: 13 maart, 27 maart, 3 april, 17 april, 8 mei, 15 mei, 22 mei, 5 juni, 12 juni &  19 juni

Kosten: 179 euro

Doelen:  gelijgestemden ontmoeten, jezelf beter leren kennen en accepteren en vanuit daar met met meer plezier en zelfverzekerder de wereld in stappen.

Aanmelden: