KRISTEL REIJNEN
Begeleiding van pientere kinderen & hun ouders.                                                 Voor buitenbeentjes en binnenvetters. 

 

Sta jij  in het leven zoals jij in het leven wil staan? Of ben je vooral bezig met alles wat "moet" en kost het ondersteunen en begeleiden van je kind zoveel energie dat je jezelf en jouw behoeften wegcijfert? 

Ik ben er voor alle kinderen....

 die naar deze wereld kijken en  1001 vragen hebben over waarom dingen gaan zoals ze gaan. Kinderen die niet in een systeem, hokje, labeltje of plaatje te vangen zijn. Kinderen die vrij willen zijn, willen leven en zelf wijs en capabel genoeg zijn om hun weg te vinden. Kinderen die hun sprankeling tot in hun diepste kern voelen. Die kinderen begeleid ik. Ik inspireer ze, herinner ze eraan, dat dat wat zij voelen gevoeld mag worden. Dat  wat zij weten gehoord mag worden. En dat  wat zij zien vertrouwd mag worden, door zichzelf en de omgeving. Deze kinderen wil ik leren geheel als zichzelf op deze aardbol rond te lopen, om balans te vinden in hun lijf, hoofd, hart en ziel en om hun plek te vinden en te kunnen behouden.


En ik ben er voor alle ouders ....

die voelen dat hun kind pienter en wijs genoeg is om zijn/haar eigen pad in deze wereld te bepalen. En die het tegelijkertijd moeilijk vinden om hun kind op deze manier los te laten in de wereld, omdat ze zelf nog beperkende overtuigingen en angsten met zich meedragen. Ouders die zichzelf jaren lang aangepast hebben om te kunnen overleven in deze wereld. Er ergens nog van overtuigd zijn dat het systeem, plaatjes, hokjes houvast geeft en tegelijkertijd ook in hun kern voelen dat dit niet meer het kloppende pad is.  Dit langzaam los aan het laten zijn en hierdoor zelf zoekende zijn naar hoe ze in deze wereld op hun plek kunnen blijven staan.Deze ouders wil ik ondersteunen in het voor-leven van hun kinderen, de balans herstellen in hun vier pijlers (hoofd, hart, ziel en lijf) en ze er aan herinneren dat ook zij op hun eigen wijsheid en dat van hun kind mogen vertrouwen.Leven in vrijheid en authenticiteit


Iets wat je ieder kind en iedere ouder gunt. Stel jezelf de vraag eens, sta jij nog in het leven zoals jij in het leven wil staan? Of ben je teveel bezig met alles wat "moet" en kost het ondersteunen en begeleiding van je kind zoveel energie dat je jezelf en jouw behoeften wegcijfert? Hoe zou jij leven als je in volledige vrijheid en authenticiteit in het leven zou stappen? Hoe zou het leven eruit zien als jij jouw innerlijke vuur en passie volgt? 


 


 1-op-1 intensieve begeleiding

Begeleiding op alle vier de pijlers voor het hele gezin. Voor verbinding, rust en een stevige basis voor kind & ouder(s). 

Meer informatie
 

Selectieve eters begeleiding

Een pienter hoofd en selectief eten gaan vaak hand in hand.  Als gezin uit de strijd blijven van eten en stappen zetten naar een gezond eetpatroon

 

Meer informatie