KRISTEL REIJNEN
                                               Holistisch coach voor hoogbegaafde gezinnen 

 

Ik snap geen snars van deze wereld

Hoe laat ik mezelf en mijn kinderen ooit in deze wereld passen?

Ik ben zelf al zoekende naar mijn pad...

Mijn hoofd is mijn kracht en het houdt me ook tegen

Ik zie zoveel opties...

Ik voel dat er meer in mij zit, in mijn kinderen, in mijn gezin, alleen ik heb geen idee hoe ik dit in deze wereld moet zetten

Zag de rest maar wat ik zag
Begreep de rest maar wat ik begrijp
Konden mensen maar zien wie ik echt ben


Herkenbaar?

Ik geloof dat jij als ouder in balans bent, dat je ook jouw gezin in balans krijgt.  En dat daar het startpunt is.  Welk gedrag laat je kind zien, welke behoefte zit er achter dit gedrag en wat triggert het bij jou? Waar liggen jouw behoeften, waar loop jij tegen aan? Waar geef jij jezelf nog niet de juiste voeding? Waar zit de disbalans? 

Neem een moment om te bedenken: sta jij in het leven zoals je echt in het leven wil staan? Of zijn er nog beperkingen, onzekerheden, angsten? Durf jij te gaan staan voor wie jij echt bent?  In mijn optiek is het leven een grote ontdekkingstocht naar hoe je werkelijke zelf en zijn onze kinderen een prachtige spiegel van waar onze groeipunten nog zitten. 
Ik werk vanuit veiligheid, vertrouwen en volledige openheid. Een combinatie van coaching, praktische tips, handvatten en energetische healings.  Om vanuit daar 100% verantwoordelijkheid over jouw leven te kunnen nemen en je kinderen vanuit daar te begeleiden. Om met plezier en authenticiteit weer de wereld in te stappen, op jouw manier, op jullie manier.  Als het passend voelt, reis ik graag met jullie mee.  Ik geef je herkenning, helderheid en vertrouwen in jouw eigen zijn en in het bewandelen van jouw pad. Lees meer over mijn reis op  deze pagina.

Wij ontmoeten elkaar op info@kristelreijnen.nl